hostgator coupon renewal

IMG 20210904 WA0000U subotu 4. rujna 2021. godine pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog paraolimpijskog odbora, te supokroviteljstvom Brodsko-posavske županije i grada Slavonskoga Broda održani su 21. MEĐUNARODNI SPORTSKI SUSRETI INVALIDA „BLJESAK 2021“ I 1. „MEMORIJAL ANTO ĆAVAR“.

Sportska natjecanja održana su u slijedećim sportovima:

- Turnir košarke u kolicima, - Turnir u sjedećoj odbojci, - Boćarski turnir, - Turnir u pikadu

Udruga HVIDR-a Slavonski Brod i ZU HVIDR-a BPŽ bili su nositelji organizacije turnira u pikadu. Na turniru su sudjelovali natjecatelji iz Požege, Nove Gradiške i Slavonskoga Broda a najuspješniji pojedinci natjecanja bili su:

1. Mjesto: Mato Gavran - UHVIDR-a Nova Gradiška
2. Mjesto: Avdo Golić - UHVIDR-a Slavonski Brod
3. Mjesto: Darko Križanović - UHVIDR-a Slavonski Brod

U ekipnoj konkurenciji najuspješniji su bili:
1. Mjesto: UHVIDR-a Slavonski Brod 1
2. Mjesto: UHVIDR-a Slavonski Brod 2
3. Mjesto: UHVIDR-a Nova Gradiška
4. Mjesto; UHVIDR-a Požega

IMG 8429 resizeNakon što je slavonskobrodska streljana u Ulici Petra Krešimira IV. početkom 2000. godine prestala s radom, Udruga HVIDR-a Slavonski Brod 2019. godine pokrenula je ideju ponovnog oživljavanja toga prostora.

HVIDR-a je tako preko Europskih socijalnih fondova dobila 264.000 kuna za obnovu streljane, a mimo navedenih sredstava uloženo je dodatnih 50.000 kuna. Obnova prostora streljane obuhvatila je postavljanje zidne obloge s termo i zvučnom izolacijom, izravnati su podovi, napravljen je sanitarni čvor, priključeni su struja, voda i izvršen spoj na kanalizaciju, napravljena je vanjska izolacija, uređen je skladišni prostor te postavljen sustav grijanja i ventilacije. Grad Slavonski Brod osigurao je potrebne priključke na struju, vodu, plin i kanalizaciju, a današnjem otvorenju streljane prisustvovao je i gradonačelnik Mirko Duspara.

Stranica 1 od 42

Nacionalna zaklada

Please publish modules in offcanvas position.