hostgator coupon renewal

Otvorena preuređena suvremena streljana

IMG 8429 resizeNakon što je slavonskobrodska streljana u Ulici Petra Krešimira IV. početkom 2000. godine prestala s radom, Udruga HVIDR-a Slavonski Brod 2019. godine pokrenula je ideju ponovnog oživljavanja toga prostora.

HVIDR-a je tako preko Europskih socijalnih fondova dobila 264.000 kuna za obnovu streljane, a mimo navedenih sredstava uloženo je dodatnih 50.000 kuna. Obnova prostora streljane obuhvatila je postavljanje zidne obloge s termo i zvučnom izolacijom, izravnati su podovi, napravljen je sanitarni čvor, priključeni su struja, voda i izvršen spoj na kanalizaciju, napravljena je vanjska izolacija, uređen je skladišni prostor te postavljen sustav grijanja i ventilacije. Grad Slavonski Brod osigurao je potrebne priključke na struju, vodu, plin i kanalizaciju, a današnjem otvorenju streljane prisustvovao je i gradonačelnik Mirko Duspara.

„Ovo je hvalevrijedna akcija naše HVIDR-e koja je sve ovo organizirala i nadam se da ćemo se vratiti na stare staze i da ćemo ponovno imati jedan od najjačih streljačkih klubova u Republici Hrvatskoj.“, poručio je prilikom otvorenja gradonačelnik Mirko Duspara.

IMG 8395 resize

IMG 8412 resize

IMG 8421 resize

IMG 8422 resize

IMG 8424 resize

IMG 8431 resize

Povratak na naslovnicu

Nacionalna zaklada

Please publish modules in offcanvas position.